Hírek

Az otthoni kávégép szervizről

Címünk, telefonszámunk, fontosabb tudnivalók


Szervizünk címe: 4031 Debrecen, Köntösgát sor 15. az Alföld tej utáni udvar a Balmazújvárosi út felé. A kapu bejáratától balra eső épületben vagyunk. Parkolás ingyenes az üzlet előtt. Kérjük vegyék figyelembe, hogy az első parkolóhely az autókereskedésé, oda ne álljanak!

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 7:30-16:30-ig, szombat, vasárnap: zárva.


Elérhetőségünk: +36 20 534 33 79. Ezt a telefont az üzletben dolgozó kollégánk kezeli. Az ő feladata a berendezések átvétele, a kapcsolattartás, szervizelést nem végez. Abban az esetben, ha ügyfél van nálunk, nincs lehetősége felvenni a telefont, amint teheti visszahívja önt.


A szerviz menüpontnál, ha az automata frissen őrlős kávégépekre kattint, meg tudja nézni melyik márkákat javítjuk.


A javítási idő jellemzően 5 munkanapot vesz igénybe, de ezt nem tudjuk garantálni. Előfordulhat, hogy nincs raktáron az az alkatrész amire szükség van. Egy problémásabb esett miatt is elhúzódhat a javítás.


A behozott berendezéseket a technikus kollégák nem tudják azonnal megnézni. Amikor sorra kerül, a hiba feltárását követően telefonon egyeztetjük a várható javítási költséget, amennyiben megfelel, úgy a szakember elvégzi a javítást.


Expressz javításra nincs lehetőség.


Telefonos érdeklődés esetén, a gyorsabb ügyintézés érdekében készítse elő a javítási szerződést, melyet minden esetben átadunk a gép átvételekor. Amennyiben kérhetjük, szíveskedjen megvárni míg kollégánk értesíti a javítás státuszáról.

Az otthoni kávégép szervizről bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva