D. széria

Három modell található kínálatunkban. Közös bennük a külső design, az 5 hüvelykes érintőképernyős kijelző és az extrákból kiemelve az FTL gőzrendszer, a hideg gőzkar. A csúcskategóriás D.MBV multiboiler, nyomás profil szabályozás, hőmérséklet profil állítható be rajta. Gyakorlatilag kiszolgálja az igazi szakértők vágyait. A D.MB T szintén multiboiler, mely tartalmazza a hőmérséklet profilok beállítását. A D. C T egy hőcserélő rendszerű hagyományos gép.

La San Marco D. sorozat

KÜLSŐ JELLEMZŐK

Az elegancia, a hagyomány és a könnyedség jegyében létrehozott termék. Hagyományos faragott autóipari ihletésű vonalak, lakkozott oldalfényezések és lágy tapintású gumihatás a felső keretben, az alsó talpban és a hátsó burkolatban. A funkcionális részek ujjlenyomatmentes polírozott acélt tartalmaznak, és réz árnyalatú részletekkel (vagy lila, a British Green modellben) keretezik  be a kezelőpanelt és az alvázat.

A rozsdamentes acél pohármelegítő felület fehér LED-es megvilágítású megvilágított profilokkal van körvonalazva, amelyek kiegészítik az alsó részben elhelyezkedőket, és tökéletesen megvilágítják a munkaterületet.

KEZELŐ FELÜLET

A kapacitív érintéses technológia lehetővé teszi a parancsok mozgó alkatrészek nélküli kezelését, így új kapcsolatot teremt a mindennapi élettel. A hagyományos alkatrészek más innovatív érintőképernyőkre történő cseréje lehetővé teszi a mechanikus alkatrészek eltávolítását a hagyományos kezelőfelületekről, biztosítva a nagyobb megbízhatóságot, élettartamot és védelmet a mechanikai problémákkal szemben. Az intuitív és egyszerű, testreszabható és programozható érintőpad praktikusságát ötvözi a mai eszközök kommunikációjának varázsával és sokoldalúságával. A billentyűzetekben használt kapacitív érintőképernyős technológia mögött álló elektronikus elv azon alapul, hogy a legmodernebb okostelefonok és táblagépek működéséhez hasonló módon szabályozza a képernyőn ható elektromos mező változásait.

KAPCSOLAT

A D. kollekció dedikált APP -val rendelkezik, amely azonnali, egyszerű és intuitív módon távolról kezeli a gépet. Ezen az alkalmazáson keresztül a felhasználó, akinek felhasználóneve és jelszava van, nemcsak személyesen konfigurálhatja, kezelheti és vezérelheti a gépet Bluetooth-on vagy Wi-Fi-n keresztül, hanem felügyelheti és optimalizálhatja működését és hatékonyságát a rögzített működés elemzésével. A statisztikai adatok elérhetők e-mailben, a jogosult címzetteknek.

NYOMÁSPROFIL

A D. csúcskategóriás verziója több kazán konfigurációt kínál, folyamatos nyomás- és hőmérséklet-változtatással. A víznyomás szabályozása lehetővé teszi a hagyományos karos adagolási folyamat reprodukálását elektronikus környezetben, ahol a tendencia a növekedési fázisokon és az átfolyási időn keresztül csökken. A tapasztalt barista dolgozhat a klasszikus karprofillal, vagy az új fejlesztésű rendszer használatával más profilt hozhat létre a használt kávé típusától függően.

La San Marco D. széria oldal

MBV a csúcsmodell.

  • multiboiler
  • minden gombra külön nyomásprofil állítható

MBT-multiboiler

  • többkazános modell
  • fej-csoportonként állítható hőmérséklet

CT-hőcserélős modell