Leva Luxury

La San Marco Leva Luxury. A klasszikus technológia, ami elindította az eszpresszó világkörüli útját. A fejlesztések eredménye ez a gép, amely ötvözi a hagyományt és képes olyan újításokra ami keveseknek jut csak eszébe. A kényelem, a biztonság a fő erények egyike, de a megjelenése, ami oda vonzza mindenki tekintetét az üzletbe lépéskor, ami bizalmat ad a vendégeknek, hogy egyedülálló élmény vár rájuk.

La San Marco Leva Luxury 3 gr

LEVA CLASS®

A LEVA CLASS® egy La San Marco exkluzív szabadalom. A rendszer egy szervo-segítő fékberendezésből áll, amelyet a kar visszaeresztése során indítanak el.

A LEVA CLASS® technológia biztosítja, hogy bármilyen szögből, nyomástól függetlenül, a kar lassan, csapódás mentesen áll alaphelyzetbe, ezáltal javítva a gép könnyű használhatóságát és biztonságát. Ezenkívül a „vakdugós” csoportos mosás még egyszerűbbé válik, kiküszöbölve az üzemeltető kockázatait.

LEVA CLASS®: Az első szabadalmaztatott technológiai innováció a karos gépek számára, amely javítja a mechanikus extrakciós csoport használatát a nemzetközi biztonsági előírásoknak megfelelően.

PID rendszer

Az elektronikusan állítható kazán hőmérséklet egy állandó, a hagyományos nyomáskapcsolóknál pontosabb és megbízhatóbb hőellátást biztosít a kávé készítőjének.

Külső sajátosságok

1 cm-es edzett üveg, könnyen tisztítható

Ledes megvilágítás, többféle szín

Teljesen átlátszó minden oldalról

La San Marco Leva Luxury 3gr
La San Marco Leva Luxury munka közben