SHOP

KávégépCenter Café & Shop

Julius Meinl 1862 óta a bécsi kávéházi kultúra nagykövete. Európa első professzionális pörkölőjeként, az innováció iránti buzgalommal, rendkívül sikeres kávékultúrát építettek ki. A bécsi Julius Meinl-Gasse központban van egy bécsi pörkölésre szakosodott pörkölőüzem. 2005-ben ehhez hozzátettek egy korszerű pörkölőt az észak-olaszországi Vicenzában, amely a sötétebb olasz pörkölésekre összpontosított.

Ez a két pörkölő üzem lehetővé teszi, hogy minden ízt és ízlést kielégítsenek.

Ismerkedj meg nálunk kapható termékeikkel!


A Warda Coffee Roasters egy kézműves kávépörkölő, amit 2017-ben Kisvárdán alapítottak.

Céljuk, hogy megbízható forrásból kiváló minőségű kávét szerezzenek be melyből aztán megfelelő pörköléssel a legjobbat hozzák ki.

Törekszenek rá, hogy a különböző termőterületekre jellemző ízvilágot meg tudják mutatni.

Kávéik egytől egyig kiváló minőségű 100% Arabica, úgynevezett „specialty grade” kávék.

A jó alapanyagban és a tudatos pörkölésben hisznek.


Caffé Brando. Az idén 33 éves múltra visszatekintő vállalkozás Kaposváron alakult. Egy hazai kávépörkölő üzem, amit azért hoztak létre, hogy Magyarországon is reprezentálják azt a kávészeretetet és kultúrát, amit talán egyszer majd a kávégurmanokon kívül széles néprétegek is magukénak éreznek.


A több, mint 40 országban jelen levő, padovai székhelyű Caffè Diemme egyik meghatározó történelmi olasz kávé pörkölő: egy családi vállalkozás, amelyben 1927 óta a tulajdonos Dubbini család gondoskodik a kávékultúra fejlesztéséért, és a kávék minőségéért.

A Diemme céget jelenleg a család harmadik generációja vezeti, Federico es Giannandrea Dubbini.


“A kávé az életem és sok más emberé is” – így foglalta össze szenvedélyét a társaság alapítója, Massimo Zanetti. Ami Bolognában kezdődött 1973-ban, mára már nemzetközileg ismert vállalattá nőtt, amelyet a világ 110 országában képviselnek. 80 százalék feletti márkaismertséggel elmondhatjuk, hogy szinte minden magyar ismeri a Segafredo márkanevet. Az exkluzív Caffè-különlegességeket már régóta nemcsak éttermekben élvezhetik, hanem az irodában vagy akár otthon, a négy fal között is.