Hírek

Lágy víz forgalmazás

Üzletünkben lassan 2 éve palackozunk lágyvizet. Folyamatosan ellenőrizzük, és tartjuk ugyanazon a szinten. Technikailag a műgyantán keresztül folyó vízben a magnézium és kalcium ionok nátrium ionokká alakulnak át. A regeneráláshoz felhasznált só mennyiségével állítjuk be, hogy Német keménységi fok szerint 2-6 egység között tartsuk a vízkeménységet. Ez az ioncserélt víz így nem 0-ás lesz, de ettől függetlenül direkt fogyasztásra nem javasoljuk, ellenben a háztartási gépekben -elsősorban a kávégépben- a hőhatás következtében semmilyen káros hatása nincs. Tapasztalatunk szerint a kávé aromái erőteljesebben jelennek meg az italban, a berendezések élettartama jelentősen megnövekszik.

Német keménységi fok szerinti osztályozás

A háztartási víztisztítókról, illetve szűrőkről néhány gondolat. Sok ügyfelünk mondta el, hogy az otthoni víztisztítójukból töltik a kávégép tartályát. Kértük, ha tehetik hozzanak belőle mintát, majd ezek alapján arra jutottunk, hogy kevés víztisztító állít elő az általunk javasolt határértékek közti vizet keménység tekintetében. Egy egyszerű tesztelési lehetőséget nyújt a nálunk is kapható mérő készlet.

Vízkeménység mérő

A lágyvizet 5 literes PET palackokban forgalmazzuk. A palackok betétdíja: 300 Ft, melyet újratöltünk és arra buzdítunk mindenkit, hogy ne dobja ki.

Az 5 literes lágy víz ára:

Az üzletben önkiszolgáló rendszerben: 300 Ft

Az üzletben kiszolgálással: 400 Ft

KávégépCenter Café & Shop, 4031 Debrecen, Köntösgát sor 15. Nyitva: hétfő-péntekig: 07:30-16:30-ig, szombat, vasárnap: zárva.

Kiszállítási minimum 20 db / cím : 450 Ft 30 db-tól: 400 Ft

Debrecen területén kedden 15:00-18:00 között:

Megrendeléseket az alábbi telefonszámon kérjük leadni: +36 20 534 33 79

Lágy víz forgalmazás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva